XII. Beethoven utca Penthouse Budapest, Magyarország

360 000 000,- Ft
Ingatlan típusa: Apartman
Terület (M 2)
146.18
Szobák
4
Fürdőszoba
2
Garázs
2

Az űr

  • Földterület: 50 M 2
  • Építés éve: 2020

Leírás

Eladásra kínálunk 5db Új építésű, exkluzív, prémium minőségű lakást egy épületen belül a XII. kerület központi mégis csendes részén a MOM parktól pár perc sétára. A még elérhető ingatlanok kivitelezése kifogástalan, elrendezése kiváló.

A projektről bővebben:
A projekt keretein belül egy 11 lakásos, luxus kategóriás társasház épült Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a 12. kerületben. A lokáció tökéletes mindazok számára, akik szeretnének egy központi helyen élni, ám távol a város zajától, mégis Buda egyik azon negyedében, mely kiváló közlekedési és infrastrukturális adottságokkal rendelkezik.

A projekt tervezésénél az első számú szempont a kényelem, a modern technikák alkalmazása és a környezettudatos megvalósítás volt. A lakások kialakításánál nemcsak a dizájn és a tökéletes kihasználhatóság dominál, hanem környezetvédelmi szempontból is a legmodernebb megoldások alkalmazása.

Az ingatlanok nem csak új otthont keresőknek, hanem befektetőknek is kiváló választás lehet az elhelyezkedés és a kivitelezés kifogástalan elkészítése miatt.

Megtekintéssel vagy bármilyen egyéb információval forduljanak hozzám bizalommal.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Vegye fel a kapcsolatot a tulajdonosval

blank

Répássy Gábor