XII. Beethoven u. Fsz.

141 100 000,- Ft
Ingatlan típusa: Lakás
Terület (M 2)
69
Szobák
2
Fürdőszoba
1

Az űr

  • Földterület: 60 M 2
  • Építés éve: 2020

Leírás

Eladásra kínálunk 5db Új építésű, exkluzív, prémium minőségű lakást egy épületen belül a XII. kerület központi mégis csendes részén a MOM parktól pár perc sétára. A még elérhető ingatlanok kivitelezése kifogástalan, elrendezése kiváló. Az ingatlanhoz egy kizárólagos használatú 60nm alapterületű kertrész tartozik.

A projektről bővebben:
A projekt keretein belül egy 11 lakásos, luxus kategóriás társasház épült Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a 12. kerületben. A lokáció tökéletes mindazok számára, akik szeretnének egy központi helyen élni, ám távol a város zajától, mégis Buda egyik azon negyedében, mely kiváló közlekedési és infrastrukturális adottságokkal rendelkezik.

A projekt tervezésénél az első számú szempont a kényelem, a modern technikák alkalmazása és a környezettudatos megvalósítás volt. A lakások kialakításánál nemcsak a dizájn és a tökéletes kihasználhatóság dominál, hanem környezetvédelmi szempontból is a legmodernebb megoldások alkalmazása.

Az ingatlanok nem csak új otthont keresőknek, hanem befektetőknek is kiváló választás lehet az elhelyezkedés és a kivitelezés kifogástalan elkészítése miatt.

Megtekintéssel vagy bármilyen egyéb információval forduljanak hozzám bizalommal.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Vegye fel a kapcsolatot az ügynökkel

Répássy Gábor

Ingatlan
  A Go4 Property Kft. alapításának fő célja, hogy reális árakon minőségi közvetítéssel segítse az ingatlanokat kínáló és kereső ügyfeleket, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú otthont, irodát, telket, vagy akár ipari ingatlant sikerüljön megtalálni. Számunkra fontos, hogy az ügyfél elegendő figyelmet kapjon és a gondolattól az adásvételi szerződés végéig kísérjük. Referenciáink között megtalálják, hogy milyen ingatlanok értékesítését vittük végig sikeresen, természetesen ez csak töredéke annak a számnak melyet kollégáink sok éves pályafutásuk óta véghez vittek.