VI. Aradi utca 14. 3. em. Budapest, Magyarország

55 500 000,- Ft
Azonnal eladó
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Ingatlan típusa: Apartman
Terület (M 2)
55
Szobák
2
Fürdőszoba
1

Az űr

  • Építés éve: 2011

Leírás

A VI. kerület szívében az Aradi utcában az Oktogon és az Andrássy út közvetlen szomszédságában kínálunk eladásra 5db teljesen rendezett, tulajdoni viszonnyal rendelkező lakást.

Az ingatlan a 2. emeleten található így ebből kifolyólag LOFT jellegű, mivel több mint 3 méteres belmagassággal rendelkezik. Kifejezetten tágas hatást kelt, belső csendes udvarra néző ablakokkal, fürdőszoba-wc-vel és külön wc is megtalálható a lakásban. kellemes hangulatú terasz.

Megtekintéssel vagy bármilyen ingatlannal kapcsolatos kérdésével forduljon hozzám bizalommal.

blank blank blank blank blank blank blank blank

Vegye fel a kapcsolatot az ügynökkel

Répássy Gábor

Ingatlan
  A Go4 Property Kft. alapításának fő célja, hogy reális árakon minőségi közvetítéssel segítse az ingatlanokat kínáló és kereső ügyfeleket, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú otthont, irodát, telket, vagy akár ipari ingatlant sikerüljön megtalálni. Számunkra fontos, hogy az ügyfél elegendő figyelmet kapjon és a gondolattól az adásvételi szerződés végéig kísérjük. Referenciáink között megtalálják, hogy milyen ingatlanok értékesítését vittük végig sikeresen, természetesen ez csak töredéke annak a számnak melyet kollégáink sok éves pályafutásuk óta véghez vittek.