VI. Aradi utca 14. Budapest, Magyarország

40 900 000,- Ft
Azonnal eladó
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Cikkszám: ARDB552
Ingatlan típusa: Apartman
Terület (M 2)
42
Szobák
1
Fürdőszoba
1

Az űr

  • Építés éve: 2011

Leírás

A VI. kerület szívében az Aradi utcában az Oktogon és az Andrássy út közvetlen szomszédságában kínálunk eladásra 5db teljesen rendezett, tulajdoni viszonnyal rendelkező lakást.

Az ingatlan az 5. emeleten található, 1 szobás, 2 db francia erkéllyel rendelkezik. Jól berendezhető, akár át is alakítható 1,5 szobássá. Tárgyalás részét képzi, a tulaj akár vállalja az átépítés lebonyolítását. Rendkívül világos lakás, tágas előszoba, külön wc, fürdő.

Megtekintéssel vagy bármilyen egyéb információval kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.

blank blank blank blank blank blank blank blank

Vegye fel a kapcsolatot az ügynökkel

Répássy Gábor

Ingatlan
  A Go4 Property Kft. alapításának fő célja, hogy reális árakon minőségi közvetítéssel segítse az ingatlanokat kínáló és kereső ügyfeleket, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú otthont, irodát, telket, vagy akár ipari ingatlant sikerüljön megtalálni. Számunkra fontos, hogy az ügyfél elegendő figyelmet kapjon és a gondolattól az adásvételi szerződés végéig kísérjük. Referenciáink között megtalálják, hogy milyen ingatlanok értékesítését vittük végig sikeresen, természetesen ez csak töredéke annak a számnak melyet kollégáink sok éves pályafutásuk óta véghez vittek.